Certyfikat JAKOŚĆ ROKU® i EUROPEAN QUALITY CERTIFICATE® rozpoczął kolejną edycję. Podążając ścieżką jakości, Laureaci mogą zdobyć Certfikat, a dalej statuetki. Zgłoś się i potwierdź jakość swoich produktów/usługi/rozwiązania ekologicznego/innowacji.

O jakości można mówić, kiedy tym, co do nas wraca są Klienci, a nie produkty. Wyróżnij się i podkreśl jakość!

EUROPEAN QUALITY CERTIFICATE® to prestiżowe godło przyznawane przedsiębiorstwom, instytucjom i jednostkom naukowo-badawczym, które odznaczają się wysoką jakością. Godło jest prawnie chronione – Urząd Patentowy Rzeczpospolitej Polskiej zarejestrował je jako znak towarowy.

DOŁĄCZ JUŻ DZIŚ

JAKOŚĆ ROKU ® Certyfikat ten jest chroniony przez prawo – Urząd Patentowy RP. Laureatem tego certyfikatu mogą zostać tylko te firmy, które przeszły pozytywnie proces weryfikacji.
Celem tego certyfikatu jest promocja standardów jakościowych i zachęcanie przedsiębiorców do inwestycji w poprawę jakości prowadzonej firmy. Każda firma, która może poszczycić się rzetelnością i nienaganną opinią wśród klientów i kontrahentów powinna być za to wynagradzana. Wyjątkową nagrodą jest uzyskanie stosownego certyfikatu, który to świadczy o tym, że dane przedsiębiorstwo oferuje najwyższą jakość obsługi oraz przestrzega wszelkie obowiązujące standardy. Jak powszechnie wiadomo poprawę wizerunku firmy, a co za tym idzie zwiększenie sprzedaży można osiągnąć nie tylko przez efektywną reklamę, lecz także poprzez zdobycie zaufania klientów, aby klienci uwierzyli w wysoką jakość oferowanych towarów i usług należy dostarczyć im w pełni wiarygodnych dowodów.

DOŁĄCZ JUŻ DZIŚ