Godło Promocyjne
wspieramy | pomagamy | wyróżniamy

Wybór Polek 2024

Dowiedz się więcej

Godło Promocyjne WYBÓR POLEK/POLAKÓW® przyznawane jest od 2019 roku. Godło jest zastrzeżonym w Urzędzie Patentowym RP konsumenckim znakiem towarowym (w części graficznej) i służy do promocji i wyróżnienia najlepszych jakościowo i najchętniej wybieranych w PL produktów.

decyzji zakupowych podejmują Kobiety wg badania: Polki same o osobie

konsumentów przy zakupach kieruje się godłami i nagrodami wg badania GFK Polonia

o tyle może wzrosnąć sprzedaż po zamieszczeniu Godła Promocyjnego na opakowaniach

Zasady

Krok 1

Zgłoś się klikając w ten link: Zgłoszenia

Krok 2

Odeślij wypełniony kwestionariusz, który od nas otrzymasz

Krok 3

Przygotuj aktualne zaświadczenia o niezaleganiu z ZUS i US

Krok 4

Wejdź na nasz oficjalny fanpage i polub post nt. Twojego udziału w projekcie

Wyniki

O wynikach poinformujemy Cię telefonicznie i mailowo
Regulamin

Szybki kontakt

31 + = 41

Dlaczego warto?

lat doświadczeń

kategorii

roczny limit laureatów

Kapituła
    Mgr Marcin Kałużny

Od 20 lat związany z jakością i promocją projakościowego podejścia w biznesie. Pomysłodawca szeregu projektów i nagród promujących jakość. Założyciel i prezes Fundacji Qualitas. członek zarządu Klubu Polskie Forum ISO 9000, certyfikowany przez PCBC SA pełnomocnik ds. systemów zarządzania jakością. Absolwent Uniwersytetu Śląskiego, Górnośląskiej Wyższej Szkoły Handlowej oraz prestiżowej Akademii Leona Koźmińskiego. Sekretarz Polskiej Nagrody Jakości®. Redaktor Naczelny czasopisma o jakości dla praktyków – QMAG.

Dr hab. inż. Marek Roszak, Prof. nzw. w Pol. Śl.

Pedagog i naukowiec. Autor blisko 100 publikacji naukowych, książki monograficznej z zarządzania technologią, współautor książek dydaktycznych z obszarów dotyczących zarządzania, metaloznawstwa i dydaktyki. Pełnomocnik Dyrektora Instytutu ds. Systemu Zarządzania Jakością. Pełnomocnik Dziekana Wydziału Mechanicznego Technologicznego ds. Systemu Zapewnienia Jakości Kształcenia. Audytor systemu zarządzania jakością. Wieloletni Kierownik kursu audytora wewnętrznego. Prowadzi zajęcia dydaktyczne z zarządzania jakością, systemów zarządzania jakością oraz metaloznawstwa, w tym obróbki cieplnej. Przewodniczący Kapituły Polskiej Nagrody Jakości®

Dr Joanna Rosak-Szyrocka

Wiceprezes Fundacji Qualitas. Członek Klubu Polskie Forum ISO 9000 oraz Stowarzyszenia Menedżerów Jakości i Produkcji. Członek ogólnopolskiego konkursu na najlepszą pracę dyplomową IKAR JAKOŚCI. Audytor wewnętrznego systemu zarządzania jakością wg ISO 9001:2009. Autorka i współautorka 236 publikacji w czasopismach i materiałach konferencyjnych, w większości obcojęzycznych. Prowadzi zajęcia dydaktyczne z zarządzania, procedur uzyskiwania znaków jakości, zarządzania produkcją i usługami, systemami jakości, doskonalenia procesów wytwórczych i usługowych oraz systemów produkcyjnych.

Dr inż. Wojciech Henrykowski

Autor blisko 150 publikacji z dziedziny jakości, zarządzania w oparciu o kryterium jakości, akredytacji i certyfikacji oraz szeregu wygłoszonych referatów na konferencjach, sympozjach i wykładach. Brał udział w pracach zespołu negocjacyjnego Polska – Komisja Europejska w zakresie dostosowywania systemu oceny zgodności do warunków UE. W latach 1993, 1994 i 1998 za propagowanie spraw normalizacji i jakości wyróżniony odznakami: srebrną i złotą oraz dyplomem SIMP, a w 2002 roku złotą odznaką NOT. W latach 2002-2014 Prezes Zarządu POLSKIEGO CENTRUM BADAŃ I CERTYFIKACJI SA.

Referencje
    Sławomir Harazin

ORZEŁ JAKOŚCI 2018 to dla nas ogromne wyróżnienie, które potwierdza, że produkty marki Activejet są doceniane nie tylko przez rynek, ale i niezależnych ekspertów. Jesteśmy dumni, że po raz kolejny znaleźliśmy się w gronie Laureatów. Każda taka nagroda motywuje nas do dalszej pracy na rzecz jakości sygnowanej przez Activejet.

Jacek Szczepanik

W Europejskim Kongresie Jakości, podobnie jak w procesie certyfikacji, uczestniczymy od wielu lat. Otrzymany już dwukrotnie tytuł ORŁA JAKOŚCI to dla nas dowód, że nasza praca i filozofia są nie tylko doceniane, ale przede wszystkim słuszne!

Dr hab. inż. Marek Roszak, Prof. nzw. w Pol. Śl.

Dobrowolność w podejmowaniu wyzwania, jakim jest staranie się o przyznanie EUROPEAN QUALITY CERTIFICATE®, stanowi potwierdzenie dokonywania świadomego wyboru i troski kadry zarządzającej o Klienta i rozwój organizacji.

Tomasz Tomaszewski

Od momentu zamieszczenia na opakowaniach zbiorczych godła sprzedaż wzrosła o 40%!

Wybrani Laureaci
    TAURON Polska Energia S.A.
    Marwit Sp. z o.o.
    Żabka Polska sp. z o.o.
    Farmio SA
    OKNOPLAST Sp. z o.o.
    MLEKOVITA
    Ziaja Ltd Zakład Produkcji Leków sp z o.o.
    Lajkonik Snacks Sp. z o. o.
    Ceramika Paradyż Sp. z o.o.
    YES Biżuteria S.A.
    Sodexo Benefits and Rewards Services Polska Sp. z o.o.
    Classen-Pol S.A.
    Soraya
    ATLAS Sp. z o.o.
    Cersanit S.A.
    Nowa Itaka Sp. z o.o.
    FRONERI POLSKA Sp. z o.o.
    LAKMA Strefa Sp. z o.o.